Çukurova’da tüm taksiler ilaçlanarak dezenfente edildi. Ayrica ilçede bulunan tüm taksi duraklari da ilaçlandi. Çukurova Belediyesi’nin dünyayi etkisi altina alan koronavirüsle mücadele kapsamindaki çalismalarina taksiler de dahil edildi. Baskan Soner Çetin’in çagrisina olumlu cevap veren ilçede faaliyet gösteren taksiciler araçlarini belediye hizmet binasi bahçesine getirdi. Çukurova Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri tüm taksileri ilaçlayarak dezenfekte etti.

 

Öte yandan ekipler Çukurova’daki tüm taksi duraklarini da tek tek gezerek ilaçladi. Taksiler ve duraklardaki dezenfekte çalismalarinin araliksiz sürdürülecegi belirtildi. Taksi durak baskanlari ve taksici esnafi da yapilan çalismadan dolayi Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti.

 

HALKIN SAGLIGI HER SEYDEN ÖNEMLI

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, tüm çalismalarin halkin sagliginin korunmasini amaçladigini belirterek, “Bu zor süreci elbirligi ile atlatacagimiza inaniyorum. Ekiplerimiz Çukurova’yi karis karis, sokak sokakdezenfekte ediyor. Biz görevimizin basindayiz. Vatandaslarimiz da gerekmedikçe disari çikmasinlar” dedi.

 

Taksici esnafinin yaptigi is geregi aksama kadar birçok kisiyle muhatap oldugunu kaydeden Baskan Soner Çetin, “Bu açidan taksilerin ve duraklarin ilaçlanmasi çok önemli. Bu islemi sikinti bitene kadar devam ettirecegiz. Bunu hem müsterilerin hem de taksicilerimizin sagligi için yapiyoruz. Vatandaslarimiz da hijyen konusunda duyarli olmayi sürdürsünler” seklinde konustu